Najposećenji vikend od početka sezone: Protekli vikend u planinskim centrima obeležio je najveći broj prolaza od početka letnje sezone. Za četiri dana ostvareno je više od 8 hiljada vožnji u sva tri centra, što je najveći broj zabeleżen do sada.

Najposećenji vikend od početka sezone: Protekli vikend u planinskim centrima obeležio je najveći broj prolaza od početka letnje sezone. Za četiri dana Prijatne letnje temperature, svež planinski vazduh i brojni zanimljivi sadržaji privukli su veliki broj gostiju, pa je samo na Torniku na Zlatiboru ostvareno više od 4.500 vožnji. Posetiocima ove planine na raspolaganju su žičara za panoramsko razgledanje, bob na šinama, teren za mini golf, multufunkcionalni teren, planinski biciklizam, kao još puno atrakcija za aktivan, porodični odmor.

Kopaonik je, takođe, zabeležio veliku posetu, gde je oko 4 hiljade turista isprobalo raznovrsne sadržaje, koje ovaj centar nudi. Posetiocima je na Staroj planini, kao i svakog vikenda, bila na raspolaganju godnola za panormsku vožnju.

Do kraja letnje sezone se očekuje još veći broj gostiju, s obzirom da je akcija Vlade “Moja Srbija” izazvala veliko interesovanje, Skijališta Srbije donosiocima kopije vaučera odobrava 20 posto popusta na cenu zabavnih sadržaja.