Nedelja poslednji dan letnje sezone na Kopaoniku: Letnja sezona na Kopaoniku završava se u nedelju, 13. septembra, nakon dva i po meseca rada. Ovogodišnja sezona počela je 26. juna i do sada je u ovom centru ostvareno više od 30 hiljada vožnji. Tokom rada letnjih sadržaja prodato je oko 25 hiljada karata, a brojni turisti koji su posetili Kopaonik imali su prilike da uživaju u mnogobrojnim zabavnim i adrenalinskim sadržajima.

03_360x239_2_0Najposećeniji vikend ovog leta bio je početkom avgusta meseca, kada je na ovoj planini zabeleženo više od 4 hiljade vožnji.  Letnja sezona na Kopaoniku je definitivno oborila sve rekorde i očekivanja Skijališta Srbije, s obzirom na broj turista i na ostvareni promet koji je duplo veći u odnosu na prošlogodišnje leto.

Gledajući ove rezultate, slobodno možemo da kažemo da su planinski centri u Srbiji jedna od najtraženijih turističkih destinacija. Veliki broj turista dokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sardžaje – od porodičnih do adrenalinskih. Broj posetioca koji se odluče za leto na  planini povećava se  iz sezone u sezonu, što je odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora.

Odličnoj posećenosti svakako su doprineli Top Summer Vikendi, u okviru kojih su svi zainteresovani mogli da ostvare popuste na sadržaje Skijališta Srbije. Takođe, akcija “Moja Srbija” i podrška Vlade Republike Srbije u afirmaciji domaćeg turizma dodatno je stimulisala gradjane da se odluče da deo odmora provedu u svojoj zemlji. Tokom ove akcije, Skijališta Srbije odobravala su popust od  20 posto na cenu zabavnih sadržaja što je veliki broj posetilaca naših centara i ostvario.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku će raditi još samo u nedelju, 13.septembra, kada se završava letnja i počinju pripreme za zimsku sezonu.

Zahvaljujemo se svim ljubiteljima planine na ukazanom poverenju  i pozivamo da u nedelju posete Kopaonik i zajedno zatvorimo još jednu letnju sezonu.