Obnovljen let između Beograda i Portoroža: Beograd, 18. jul 2016. – Zahvaljujući zajedničkim naporima holding kompanije MK Group, Aerodroma Portorož, slovenačkih partnera i jednog od vodećih hrvatskih incoming turoperatora Mediteran Adria, ponovo je uveden let na liniji između Beograda i popularne slovenačke destinacije za odmor – Portoroža.

U pitanju je direktna sezonska čarter linija na relaciji Portorož – Beograd – Portorož sa jednim letom nedeljno.

„Uvođenje direktnih letova ka Portorožu omogućiće turistima iz Srbije da na komforan način dođu do najatraktivnije letnje destinacije u Sloveniji, a pripremili smo i aranžmane koji, pored avio prevoza, uključuju i smeštaj u luksuznom Hotelu Palace Portorož*****. Ponovno uspostavljanje avio linije Beograd – Portorož je od izuzetnog značaja za pozicioniranje Portoroža kao vodećeg turističkog centra u regionu, izjavio je Nikola Avram, direktor kompanije Hotel Palace Portorož.

 „U Aerodromu Portorož smo već istorijski vezani za avio liniju između Beograda i Portoroža, a naravno i za srpske goste. Iz Srbije su u Portorož uvek dolazili jako dobri i ljubazni gosti koje smo uvek lepo primali. Sigurni smo da će i ovaj put biti tako, a da će se možda i u Srbiji ponovo naći  interes kod Air Serbia da uvede redovne letove između ove dve tradicionalno povezane destinacije“, rekao je Robert Krajnc, direktor Aerodroma Portorož, istakavši zadovoljstvo što je u ovaj projekat odmah ušao novi vlasnik prestižnog Hotela Palace Portorož.

Svi zainteresovani za rezervaciju i kupovinu karata za ovaj čarter let mogu se obratiti hrvatskom incoming turoperatoru Mediteran Adria.

U okviru MK Group sistema nalaze se  Grand Hotel & Spa ****, Family Hotel Angella **** i  Apartmani Konaci**** na Kopaoniku, 88 Rooms Hotel**** u Beogradu, a od kraja 2015. godine i  prestižni Hotel Palace Portorož*****, čijom kupovinom kompanija nastavlja svoju viziju u pravcu regionalnog širenja.