“Orlovi” se na Kopaoniku spremaju za OI Rio2016 zahvaljujući  MK Group, koja  treću godinu zaredom, nastavlja da pruža podršku Košarkaškom savezu Srbije, a danas su ugovor o saradnji potpisali Miodrag Kostić, predsednik MK Group i Andrija Kleut, potpredsednik KSS i direktor kvalifikacionionog turnira. Potpisivanju su prisustvovali Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i reprezentativci.

MiodragKostic

Podrška košarkašima podrazumevaće pripreme naše reprezentacije u hotelu Grand na Kopaoniku.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju počinje 4. jula, kada se naš tim sastaje sa Portorikom, dok će 6. jula protivnik Srbije biti Angola. Polufinala su zakazana za 8. jul, dok se finalna utakmica igra 9. jula. Na Olimpijske igre će se kvalifikovati samo pobednik turnira.

Orlove” do početka Olimpijskog kvalifikacionog turnira očekuju tri pripremne utakmice. Prva provera zakazana je za 21. jun, kada će se izabranici Aleksandra Đorđevića u Parizu sastati sa Francuskom. Duel sa istim rivalom se 25. juna igra u “Kombank areni“, dok će poslednju proveru pred početak turnira Srbija imati protiv Grčke 28. juna, takođe u Beogradu.

MiodragKostic1

Vaš HopNaKop

 

 

Pročitajte još

Kopaonik smeštaj

Obiđite manastire koji se nalaze u blizini Kopaonika

Fitness sa MujEn-om po Kopaoničkoj prirodi

Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

Letnja ponuda Apartmana Sunčani Vrhovi Kopaonik