Trenutno vreme - 15.09.2019 u 13h
Vedro
Pravac vetra: W
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 59 %
Temperatura: 16 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 838.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
11.03.2014

Отказана трка „ГСС ДУАЛ СЛАЛОМ“

GSS DUAL SLALOM 2014_1Отказана трка ГСС ДУАЛ СЛАЛОМ

 Овогодишња трка спасилаца Горске службе спасавања Србије “ГСС ДУАЛ СЛАЛОМ” која је требало да се одржи у суботу, 8. марта, на Копаонику, на ноћној стази Мало језеро, отказана је због нестанка струје у скијашком центру.

 Трка је требало да почне у 20 сати. Упркос лошој видљивости и јаком ветру, присутни су са нестрпљењем, након званичног отварања и ватромета, очекивали старт првих такмичара, али је нестанак струје приморао организаторе на ову непопуларну одлуку. За трку се пријавило 64 такмичара. Осим домаћина, спасилаца ГСС-а, трци су присуствовали и колеге спасиоци из Хрватске, Румуније и ГСС Јахорина.

 Иако је нестанак струје донекле покварио општи утисак, сјајна атмосфера, позитивна енергија и спремност да се помогне у отежаним условима, нису изостали ни овог пута. Дружење спасилаца и њихових гостију настављено је у “Ртњу Б”.Наградни фонд обезбедили су: Ски бус, Nordica, Berghaus, Гора и Зелено дрво.

 Горска служба спасавања Србије се посебно захваљује ЈП “Скијалишта Србије” на подршци и великој помоћи у припреми и реализацији ове традиционалне манифестације.

  • GSS DUAL SLALOM 2014_1
  • GSS DUAL SLALOM 2014_4
  • GSS DUAL SLALOM 2014_2
  • GSS DUAL SLALOM 2014_3

Komentari

comments powered by Disqus