Narednog vikenda dve megazvezde – Merlin i Brena pred publikom u hotelu Grand na Kopaoniku

 

Sedmi po redu Music Week festival na Kopaoniku, zvanično je otvoren proteklog vikenda u hotelu Grand Kopaonik, atraktivnim nastupom Milice Pavlović i uz maestralni vokal – Sašu Matića u čijem repertoaru je publika uživala do ranih jutarnjih časova. Drugog dana festivala, čuveni pop pevač i kompozitor Željko Joksimović nije krio oduševljenje što ponovo nastupa na ovom mestu, priredivši još jedan nastup za pamćenje. Brojna publika i mnoge poznate ličnosti imali su priliku da uživaju u dobro poznatim hitovima poput “Devojka sa polja zelenih”, “Ludak kao ja”, “Lud i ponosan”.

U nastavku Music Week Festivala, od 16. do 19. marta organizatori najavljuju magičnu atmosferu i ekskluzivan muzički program. Na veliko zadovoljstvo mnogih, drugi vikend festivala rezervisan je za dve regionalne megazvezde – neponovljivu Lepu Brenu i jedinstvenog kantautora Dina Merlina. Svoje nezaboravne hitove Lepa Brena izvešće 17. marta, dok će Merlin svoju autentičnu energiju na Kopaonik doneti 18. marta. U jedinstvenom, luksuznom ambijentu hotela Grand Kopaonik, uz vrhunsku audio-vizuelnu produkciju koju potpisuje produkcijska kuća Sky Music, doživljaj koncerata na našoj najpopularnijoj planini biće za pamćenje.

Provod koji se prepričava, uz emociju koja se ne zaboravlja, zagarantovani su i ovog puta, pa je interesovanje publike očekivano na najvišem nivou. Zahvaljujući ekskluzivnoj listi izvođača koji nastupaju uživo na jednom mestu, idiličnom martovskom skijanju koje se očekuje i narednog vikenda, ali i vrhunskom komforu, luksuznim spa sadržajima, nenadmašnom gastronomskom doživljaju i posvećenoj usluzi, na pomolu je savršen martovski vikend na Kopaoniku, za koji vredi rezervisati mesto.

FOTO: SKYMUSIC production i Arhiva hotela Grand