Beograd, 4. decembar 2019. godine – Kopaonik je spreman za deseti Ski Opening koji se ove godine održava od 5. do 8. decembra. Zimska sezona 2019/2020. biće otvorena uz željno očekivano prvo skijanje i najveću žurku u velikoj dvorani hotela Grand.

Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku - HopNaKop Kopaonik

 

Nezaboravan provod na samom otvaranju 6. decembra zagarantovan je koncertom Ace Lukasa, koji je poznati majstor naboljih žurki na Balkanu. Za dobru amotsferu i odličnu zabavu iste večeri pobrinuće se i popularni Mega Band.

Jelena Karleuša će druge večeri, 7. decembra, prirediti nezaboravni spektakl po kome je dobro poznata i zahvaljujući kome nosi epitet jedne od najvećih zvezda u regionu. Pored nje, atmosferu će zagrejati i popularni klupski pevač Nenad Cvijetić. Izvođači su već najavili veličanstvene nastupe, a koncerti će biti realizovani u organizaciji vrhunske produkcije Skymusic.

Skijališta Srbije su za prvi dan skijanja pripremila staze Karaman greben, Malo jezero i stazu Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.

Autor fotografija: Andrej Nihil