Leto na Kopaoniku zvanično počinje ove godine uz bogat program aktivnosti i događaja za posetioce svih uzrasta. Od 21. juna, ovaj planinski centar nudi raznovrsne sportske i rekreativne sadržaje, čineći ga idealnim mestom za beg od gradske vreve i uživanje u prirodnim lepotama.

Adrenalinske avanture: Ljubitelji adrenalina moći će da uživaju u različitim aktivnostima kao što su zip-lajn, planinski biciklizam, i vožnja kvadovima. Avantura park i bob na šinama pružaju dodatnu dozu uzbuđenja za one koji traže izazov.

Porodični programi: Za porodice, Kopaonik nudi brojne sadržaje koji uključuju pešačke staze, vožnju žičarom i zabavne parkove za decu. Pored toga, organizovani su i različiti programi za decu, poput radionica, sportskih takmičenja i edukativnih izleta.

Prirodne lepote: Oni koji preferiraju mirnije aktivnosti mogu uživati u pešačenju kroz netaknutu prirodu Kopaonika. Mnogobrojne staze vode kroz guste šume, livade i proplanke, omogućavajući posetiocima da otkriju skrivene kutke ove planine.

Kulturni događaji: Tokom leta, Kopaonik će biti domaćin raznih kulturnih manifestacija, uključujući koncerte na otvorenom, pozorišne predstave i izložbe. Ovi događaji će pružiti dodatnu dimenziju vašem odmoru, obogaćujući ga kulturnim sadržajima.

Gastronomska ponuda: Restorani i kafići na Kopaoniku nude širok izbor tradicionalnih i internacionalnih jela. Posetioci će imati priliku da uživaju u specijalitetima od svežih, lokalno uzgojenih namirnica, kao i u osvežavajućim pićima na terasama sa prelepim pogledom na planinu.

Specijalne ponude: Za početak letnje sezone, mnogi hoteli i turistički objekti nude specijalne pakete i popuste. Posetioci mogu iskoristiti povoljne cene za smeštaj i dodatne aktivnosti, čime će njihov boravak na Kopaoniku biti još pristupačniji.

Ove godine, letnja sezona na Kopaoniku obećava nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj adrenalinskih sportova, prirode, kulture ili jednostavno tražite miran odmor, Kopaonik ima nešto za svakoga. Dobrodošli na Kopaonik – vašu letnju oazu!