Letnja sezona na Kopaoniku startuje 20. juna 2023. godine, označavajući početak raznovrsnih aktivnosti i zabave na ovom prelepom planinskom području. JP “Skijališta Srbije” pripremaju se za letnji režim rada, pružajući posetiocima brojne mogućnosti za uživanje.

Radno vreme sadržaja tokom letnje sezone prilagođeno je potrebama posetilaca. Od ponedeljka do četvrtka, radno vreme je od 9 do 15 časova, dok je petkom, subotom i nedeljom produženo do 17 časova, od 10 do 17 časova.

Posebna atrakcija tokom leta je gondola Brzeće – Mali Karaman, koja omogućava prelepi panoramski pogled i veza sa centrom šestosed Karaman greben. Gondola će biti u funkciji petkom, subotom i nedeljom, počevši od 1. jula 2023. godine, u periodu od 10 do 16 časova.

Za dobrodošlicu i obeležavanje početka letnje sezone, prvi dan će biti poseban. Korišćenje svih letnjih sadržaja biće besplatno, pružajući svim posetiocima mogućnost da isprobaju i uživaju u različitim aktivnostima.

Očekuje se da će letnja sezona na Kopaoniku biti vreme za opuštanje, aktivnosti na otvorenom, istraživanje prirode i uživanje u pogledima i svežem planinskom vazduhu. Svi posetioci će imati priliku da otkriju bogatstvo prirodnih lepota i da se prepuste različitim avanturama koje pruža ovaj prelepi planinski region.

Ukoliko tražite idealnu destinaciju za aktivan odmor i osveženje tokom leta, Kopaonik je pravo mesto za vas. Dobrodošli da se pridružite i provedete nezaboravno vreme u prirodnom okruženju i uz raznolike letnje aktivnosti.