Premijera filma Planinski pokret: I ove godine bez kočnice i bez cenzure, ekipa koja živi za sneg, planinu, dobre vožnje i sjajno društvo u produkciji TVPremijera filma Planinski pokret: I ove godine bez kočnice i bez cenzure, ekipa koja živi za sneg, planinu, dobre vožnje i sjajno društvo u produkciji TV Kopa, Vam predstavlja film Planinski pokret.

Prošle zime smo dugo čekali sneg i kada je konačno pao, prava ekipa se našla na pravom mestu i u pravo vreme. Neki od najboljih skijaša i bordera će vas provozati kroz Kopaonik kao nikada do sada. Nestrpljivi ste da stanete na board ili skije? Kidački trikovi, urnebesni padovi, dobra klopa i sjajno društvo sigurno će Vam prekratiti vreme do vašeg prvog spusta ove sezone. Predivni planinski pejzaži, dobre staze, snowboard park, tu i tamo koji pad, snowskate, free ride, zezanje, smeh i po koja lovačka priča su obeležili film Planinski pokret.

Vidimo se 22. novembra u bioskopu Šumadija.
Produkcija: TV Kop

Premijera će biti održana 22.11.2014. u bioskopu Palas Šumadija na Banovom brdu. Okupljanje počinje u 21h, projekcija u 22h, nakon čega sledi svirka benda Les Giganters. Ulaz je besplatan, vidimo se u subotu!

Promo film možete naći na sledećoj adresi: https://www.youtube.com/watch?v=wOtt14avq8k

Izvor: Skijališta Srbije