Promet u julu premašio prošlogodišnji: Letnja sezona na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru traje već punih mesec dana i za to vreme su ostvareni odlični rezultati. Na Kopaoniku je tokom trideset dana letnje sezone ostvaren prometi veći za 30 posto u odnosu na isti period prethonde godine. Tornik na Zlatiboru je tokom mesec dana rada ostvario 40 posto veći prihod nego u julu 2015. godine.

Kopaonik ciscenje 01072016 (122)

Bogata ponuda i brojni zanimljivi i zabavni sadržaji koje nudimo u našim planinskim centrima svake godine privlači sve veći broj turista. Tako je tokom jula zabeležena i rekordna posećenost ova dva centra kada je u samo jednom danu sadržaje koristilo više od hiljadu gostiju.

Tokom ovog leta Skijališta Srbije posetiocima nude popuste u okviru Top summer vikenda, ali i putem vaučera “Moja Srbija” na osnovu kojih donosioci ostvaruju popust od 20 posto na cenu sadržaja.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u Avantura parku, mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova. Radno vreme planinskog centra Tornik je od 10.30 do 17 časova svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

Izvor: JP Skijališta Srbije