Zbog čega je prvi vikend ovogodišnjeg Music Week festivala bio rasprodat danima unapred potvrdio je i Saša Matić, koji je nakon Željka Samardžića i Džibonija nastavio niz spektakularnih nastupa na Kopaoniku.

Provod za pamćenje: Saša Matić napravio ludu žurku na Music Week festivalu

Pravo iz Štark Arene, gde je 8. i 9. marta održao dva koncerta, Saša Matić 10. marta stigao je na Kopaonik kako bi posetiocima Music Week-a priredio žurku za pamćenje. Jedan od najpopularnijih muzičara sa naše estrade nastup je otvorio hitovima sa najnovijeg abuma “Ne bih ništa menjao”, koji je izdao krajem prošle godine, a publika je napamet znala tekstove kako novih pesama, tako i onih starih, dobro poznatih numera.

Sjajnu atmosferu upotpunilo je druženje sa publikom, budući da je bina ekskluzivne dvorane hotela Grand, gde se održavaju svi nastupi, napravljena tako da su pevači sve vreme u kontaktu sa posetiocima. U hitovima koji su se ređali i uživali su, i aplauzima pozdravljali Sašu, i mnogi pripadnici javnog i kulturnog života Srbije, a nezaboravan provod potrajao je do kasno u noć.

Nakon fenomenalnih žurki tokom prvog vikenda, atmosfera nastavlja da se zagreva i za sledeći, kada će se 16. marta publici pokloniti Jelena Karleuša, dok će 17. marta glasove ukrstiti Aco Pejović i “Ministarke”.