Trenutno vreme - 20.09.2020 u 16h
Delimično oblačno
Pravac vetra: -
Brzina vetra: - m/s
Vlažnost: 77 %
Temperatura: 13 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 832.1 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
21.03.2020

Sa nama do VRHA!

   GdeNaOdmor.rs i web portali TopGlobalTag.rsHopNaKop.rsSeoskiTurizam.rs i GolijaInfo.rs ovim putem Vas obaveštavaju da je ostvarena saradnja između ovih portala

Projekat ,,Sa nama do vrha“ započinje danas. Svim svojim korisnicima koji imaju postavljene objekte na GdeNaOdmor.rs nudimo gratis prvu godinu reklamiranja na portalu TopGlobalTag.rs, SeoskiTurizam.rs i GolijaInfo.rs

Sa nama do VRHA! - HopNaKop Kopaonik

Svaki korisnik koji postavi svoj objekat na GdeNaOdmor dobija gratis godinu dana reklamu na TopGlobalTag.rs, SeoskiTurizam.rs i GolijaInfo.rs.

Mi nastavljamo i dalje sa akcijom prva godina gratis reklama na našem web portalu. Rekramirajte svoj smeštaj kod nas i ostvarite brojne pogodnosti. Pozivamo sve koji izdaju smeštajne kapacitete da nam se pridruže i da zajedno uživamo u rastu posećenosti Vašeg biznisa.

ZAŠTO OVO RADIMO?

GdeNaOdmor nastavlja sa akcijom uvezivanja sajtova a samo iz razloga što želi da što veći broj korisnika interneta vidi Vaše smeštajne kapacitete. Takođe nam je cilj da bisere Srbije, Goliju, Kopaonik, Zlatibor, Banje, Seoska domaćinstva… u što boljem svetlu predstavimo svima. Da što veći broj ljudi dođe i uživa u netaknutoj prirodi Srbije. Srbija ima izuzetne potencijale da postane prva turistička destinacija u Evropi koju posećuje najveći broj turista. Prirodne lepote i sama pozicija, kao i flora i fauna nam daju za pravo da kažemo da je Srbija jedno od najleših država u ovom delu Evrope.

Takođe, ovim putem obaveštavamo sve web portale koji dele istu viziju da nam se pridruže, i da zajedno uživamo u netaknutoj prirodi. Kontaktaktirajte nas u slučaju da imate predlog za bilo kakav vid saradnje.

Budite sa nama u velikom projektu ,,Sa nama do vrha“ približavanja Srbije celom svetu, jer Srbija to zaslužuje.

ZAJEDNO SMO JAČI „SA NAMA DO VRHA“

Komentari

comments powered by Disqus