SEVERINA NA KOPAONIK „MUSIC WEEK“ FESTIVALU

SEVERINA NA KOPAONIK „MUSIC WEEK“ FESTIVALU Kopaonik, 04. februar 2016. godine –  Pored Željka Joksimovića, koji će održati nastup 18. marta, zvezda prvog

Kopaonik, 04. februar 2016. godine –  Pored Željka Joksimovića, koji će održati nastup 18. marta, zvezda prvog Music Week festivala na Kopaoniku biće i Severina. Kako najavljuju iz produkcije Sky Music i MK Mountain Resorta popularna hrvatska pevačica posetiće najlepšu domaću planinu kako bi nastupila na prvom Music Week festivalu:

“Zadovoljstvo nam je da potvrdimo da je Severinin koncert na Kopaonik Muisc Week festivalu zakazan za subotu 19. mart u hotelu Grand. Program našeg festivala čine ekskluzivni koncertni nastupi najvećih regionalnih zvezda u luksuznom hotelskom ambijentu, koje će pratiti vrhunska produkcija. Severina je poznata po svojim kreativnim, ali i produkciono zahtevnim nastupima i zato je ona savršen izbor za Music Week”.

Music Week na Kopaoniku traje od 13. do 20 marta i najavljen je kao novi koncept turizma koji će boravak u prirodi, zimske sportove, odmor i druženje uz dobru hranu i sve ono zbog čega posetioci inače dolaze na omiljenu planinu, spojiti sa ekskluzivnim provodom za koji je broj mesta ograničen.

Gosti MK Mountain Resorta imaće privilegiju da uživaju u sadržajima Music Week festivala u ceni smeštaja, koja u ovom period iznosi već od 20 evra po osobi dnevno.