Sezona počinje 5. decembra: Skijaška sezona na Kopaoniku počeće tradicionalnom manifestacijom “Ski opening” 5. decembra, a otvoriće je srpska skijašicaSezona počinje 5. decembra: Skijaška sezona na Kopaoniku počeće tradicionalnom manifestacijom “Ski opening” 5. decembra, a otvoriće je srpska skijašica Nevena Ignjatović, saopšteno je iz MK Mountin resorta.

Kako je Tanjugu rekao Veljko Petrović iz te kompanije, posle veoma uspešne prošlogodišnje sezone, ove godine očekuje se još veći broj gostiju što pokazuje prodaja aranžmana koja je za 50 odsto bolja u odnosu na isti period prošle godine.

Prema njegovim rečima, interesovanje za boravak u ovom skijaškom centru pokazali su gosti iz Rusije, Rumunije i Turske, dok najviše posetilaca iz regiona dolazi iz Crne Gore.

U toku Ski openinga očekuje se oko 10.000 posetilaca, naveo je Petrović izrazivši očekivanje da će skijaška sezona potrajati do maja, kao i prošle godine.

Jasna Cvetković iz iste kompanije rekla je Tanjugu da se na “Blogomaniji” očekuje preko 600 gostiju, istakavši da je do sada prijavljeno preko 450 učesnika.

“Apsolutno smo spremni za ovaj događaj”, istakla je Cvetković, podsetivši da MK Mountin resort sve više ulaže i razvija kongresne skupove van sezone, od marta do novembra.

Na Blogomaniji će, kako je istakla, učestvovati dokazani stručnjaci u svojim oblastima koji će iskustvo preneti i učesnicima.

 

 

                                                                               Izvor: Tanjug