Ski opening Kopaonik: 3-6 Decembar: Probni dan otvaranja skijališta je odeđen! Pridružite nam se na Kopaoniku da slavimo početak zimske sezone 2015/2016!

Ski opening Kopaonik: 3-6 Decembar: Probni dan otvaranja skijališta je odeđen! Pridružite nam se na Kopaoniku da slavimo početak zimske sezone 2015/2016!

Priuštite sebi predsezonsko skijanje i jeftini smeštaj odmah pored ski staza u najvećem skijalištu u ovom delu Evrope.

Za vreme, šestog po redu, SKI OPENINGA 2015. sve goste na Kopaoniku očekuju:Ski opening žurke,Ski &snowboard i sportska takmičenja,A près ski žurke,Ski i snowboard škola,Promocija ski opreme,Nagradne igre,Modne revije,Raznovrstan zabavni program za sve uzraste.

EUROHOLIDAY BANER UNUTRASNJI

Cenovnik je uglavnom nepromenjen, i trenutno je u proceduri usvajanja na Vladi Srbije. „Ski-opening“ je najavljen za prvi vikend decembra, ali ako se stvore klimatski uslovi, biće skijanja i ranije– rekao je Dejan Ljevnaić, direktor „Skijališta Srbije“.

U okviru Ski Opening manifestacije, svim ljubiteljima zimskih sportova i dobre zabave, kao i predstavnicima medija biće predstavljeni noviteti u ski centru Kopaonik, najpopularnijem ski centru u Srbiji, koje su organizatori pripremili za zimsku sezonu 2015/16 godine.

 

Pogledajte još:

http://hopnakop.rs/cenovnik-smestaja-na-kopaoniku-za-sezonu-20152016

http://hopnakop.rs/kraljevi-cardaci-za-ski-opening

http://hopnakop.rs/specijalna-ponuda-turisticka-agencije-euroholiday

http://hopnakop.rs/moj-smestaj/centar/hoteli/family-hotel-angella

http://hopnakop.rs/moj-smestaj/vikend-naselje/hoteli/hotel-mujen-lux