­

logo_1

Ski Pass 2014/2015  Usvojen cenovnik 

Vlada Srbije usvojila je danas cenovnik karata JP „Skijališta Srbije“ za zimsku i letnju sezonu. Cene ski karata su određene u zavisnosti od perioda skijaške sezone i kategorije skijaša.

­

Šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 11.810 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6.620 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru na Staroj planini, uz stalni popust od 20 posto, iznosi 5.300 dinara.

I ove godine kopaonička ski karta 10 u sezoni je jedinstvena za sve tarifne periode skijaške sezone, važi u svim ski centrima i košta 20.580 dinara. Za ski centar Tornik na Zlatiboru ski karta 10 u sezoni košta 12.390 dinara, dok za Staru planinu ova karta košta 9.910 dinara.

U želji za što većom popularizacijom i afirmacijom skijanja i bavljenja zimskih sportova među najmlađima, cena dečije sezonske ski karate je 60 posto niža od cene karte za odrasle.

Prodaja ski karata počinje na sajmu “Expo-Zim”, koji se održava od 27. do 30. novembra, tokom kojeg će biti odobren sajamski popust od 10 odsto.  Takođe, Skijališta Srbije su, radi lakše kupovine ski karata, na svom sajtu otvorila web shop, a karte će, kao i prethodne godine, moći da se kupe na prodajnom mestu u Beogradu, kao i preko portala E-kupi.

Izvor: Skijališta Srbije

Preuzmite cenovnik >>>