image-464c938e6c09da0574214bb9af8bd6d6de28fd6b0566c0c074a5cb2fd932b64f-V

 

Prolećno sunce i visina snežnog pokrivača od oko 80 cm ovih dana su izmamili mnoge zaljubljenike skijanja na predivne staze Kopaonika.
A Kopaonik sa svojim snežnim pokrivačem uspešno odoleva sunčanim zracima koji ovih dana greju padine ove planinske lepotice. Miriše proleće a Vi se potrudite da uživate na snegu u suncem okupanim stazama…
Najveći zaljubljenici belih sportova već uživaju u svim blagodetima koje Kopaonik nudi. Pridružite se a razloga za to ima dosta

Kao prvo – cene!

U proleće su cene znatno niže nego tokom pune sezone. Ski karte, smeštaj i još mnoštvo sitnih znakova pažnje koje skijališta smišljaju da privuku ekipu u proleće, neće mnogo opteretiti vaš novčanik. Uzivaćete i pri tom uštedeti.

baner_vesti_Vila-D&M
U proleće nema gužve… Manje je ljudi, manje buke i još ako je sneg dobar,kao ove godine, možete se naskijati do mile volje.
Naravno najatraktivniji argument za prolećno skijanje je vreme. Više je sunca, temperature su u proseku više, manje je vetra. Ali pored prolećne garderobe i kupaćih kostima ne zaboravite da ponesete debele čarape i zimske jakne kako Vas ne bi iznenadila i neka mala oluja, no bez staha jer te oluje ne traju dugo!
Jedno je sigurno, uživaćete u svakom trenutku i dobiti divnu preplanulu boju, udisati čist planinski vazduh… Noć pada kasnije … Argumenti da se prolećno skijanje nipošto ne sme propustiti!

Vaš HopNaKop