Sneg na Kopu i sledeće nedelje: Najavljene padavine sa početka zimske sezone i ovog puta su se obestinile. Od večeras možemo očekivati povremeni sneg, kao i sutra, a od srede i u toku seledeće nedelje veoma jake padavine. Očekujemo da visina snežnog pokrivača pređe 60 cm a da će isto toliko biti utabanog snega na stazama.

Sneg na Kopu i sledeće nedelje: Najavljene padavine sa početka zimske sezone i ovog puta su se obestinile. Od večeras možemo očekivati povremeni sneg, kao i sutra, a od srede i u toku seledeće nedelje veoma jake padavine. Očekujemo da visina snežnog pokrivača pređe 60 cm a da će isto toliko biti utabanog snega

Povoljno vreme za sve ljubitelje zimskih sportova

JP Skijališta Srbije na Kopaoniku trenutno rade sa svim raspoloživim kapacitetima žičara i staza. Jedine žičare koje nisu u funkciji su Bela reka I i Bela reka II za koje je i najavljeno početkom sezone da će biti van režima rada. Radno vreme ski staza na Kopaoniku su od 09:00h do 16:00h  sem žičare Gvozdac i Krčmar koje se zatvaraju u 15:30h. Pogledajte dnevni Ski info sa Kopaonika.

Više informacija o vremenskoj prognozi možete naći na stranici VREMENSKA PROGNOZA HOPNAKOP.

Ako još niste pronašli svoj smeštaj na Kopaoniku posetite našu stranicu KOPAONIK SMEŠTAJ.

Izvor vremenske prognoze: Andrija Aca Nikolić.