Trenutno vreme - 29.05.2020 u 16h
Oblačno
Pravac vetra: NNE
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 93 %
Temperatura: 6 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 828.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
25.03.2016

Spektakularnim koncertom benda The Frajle otvoren WinterFest na Kopaoniku

Spektakularnim koncertom benda The Frajle otvoren WinterFest na Kopaoniku: Kopaonik, 25. mart 2016. – Počeo je vinski i gastronomski festival na Kopaoniku, WinterFest, u organizaciji Color Press Grupe i Interfesta . Festival je okupio veliki broj ljubitelja vina, ukusnih zalogaja, snega, skijanja i hedonizma. WinterFest se održava u prelepom ambijentu MK Mountain Resort-a, a priliku da otvori festival imala je Ljubica Radan sertifikovani predavač Londonske škole vina, koja je u toku dvosatnog predavanja, prezentovala vinski bonton.

Gosti su stečeno znanje mogli odmah da primene, jer je usledio salon vina i gastronomije gde su se predstavile najpoznatije vinske kuće iz Srbije i regiona sa preko 150 najkvalitetnijih vina i gastronomskih specijaliteta.

Ugođaj je upotpunio sneg koji je ceo dan provejavao i učinio čarobnim prvi dan WinterFesta koji je imao najlepšu moguću završnicu, koncert benda “The Frajle”.

Popularne Frajle su već uzavrelu atmosferu podigle na maksimum. Nekoliko stotina ljudi je pevalo, igralo i uživalo u muzici i vinu. Frajle su se nekoliko puta vraćale pevajući na bis, nove i stare hitove.

Program WinterFest-a će naredna tri dana svim učesnicima ponuditi edukativni sadržaj, puno različitih degustacija i sjajnu zabavu!

  • Spektakularnim koncertom benda The Frajle otvoren WinterFest na Kopaoniku: Kopaonik, 25. mart 2016. – Počeo je vinski i gastronomski festival
  • The Frajle (2)
  • The Frajle (3)

Komentari

comments powered by Disqus