Vlasnici sezonskog ski-pasa u Srbiji moći će besplatno da koriste skijališta u Crnoj Gori, i to tri dana uzastopno! Isto važi za one koji sezonski ski-pas kupe u Crnoj Gori – imaće mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski-centrima u Srbiji.

To je predviđeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji su danas na Međurnarodnom sajmu turizma u Beogradu potpisali Javno preduzeće Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je novinarima nakon potpisivanja ugovora na štandu Skijališta Crne Gore da su Skijališta Srbije već imala potpis ugovor sa Skijalištima Crne Gore, te da današnjim potpisivanjem ugovora nastavljaju dosadašnju uspešnu saradnju.

„Za nas je regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga tako i omogućava povratnu informaciju o tome kako unaprediti naše poslovanje“, rekao je Ćika.

Izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović izrazio je zadovljstvo zbog potpisivanja ugovora o zajedničkom ski-pasu, te naveo da je danas u Crnoj Gori aktivno šest skijališta, a da se grade ski-centri.

Poptisivanjem ovog ugovora nastavlja se dvogodišnja saradnja između ski centara u Srbiji i skijališta u Crnog Gori, pa će i tokom ove i naredne sezone vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u Crnoj Gori imati mogućnost tri uzastopna dana besplatnog skijanja u ski centrima Kopaonik, Stara planina ili Tornik. Takođe će i vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u Srbiji moći da besplatno skijaju tri uzastopna dana u ski centrima Savin kuk, Kolašin 1600, Kolašin 1450 i Vučje.