Srpski zlatni košarkaši i ove godine se pripremaju na Kopaoniku Povodom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci, Dejan Tomašević generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije i Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta, potpisali su danas u Beogradu ugovor o saradnji. Orlovi su nam od nedelje u gostima u hotelu Grand na Kopaoniku, gde ćemo im obezbediti najbolje uslove za pripreme u susret novim pobedama, izjavio je Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resort-a.

Srpski zlatni košarkaši i ove godine se pripremaju na Kopaoniku Povodom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci, Dejan Tomašević generalni sekretar Košar

– Zadovoljstvo nam je što počinjemo pripreme baš na Kopaoniku imajući u vidu da smo odavde započinjali pohod na najveće reprezentativne titule. Na planini će igrači imati potreban mir i izvanredne uslove za pripreme, kako bi bili usredsređeni na sve obaveze koje im predstoje. Zahvaljujemo se MK Mountain Resort-u što, sada već tradicionalno, nesebično ustupa sve svoje sportske sadržaje, kao i one gde se igrači mogu opustiti nakon napornih treninga, izjavio je generalni sekretar Košarkaške reprezentacije Srbije, Dejan Tomašević.

Tokom dvonedeljnog boravka na Kopaoniku, u periodu od 23. jula do 6. avgusta, ekipa košarkaške reprezentacije imaće priliku da koristi sve sportske sadržaje, u koje spadaju košarkaški tereni u zatvorenoj sali, fitnes centar, kao i sadržaje spa & wellness centra.

– Košarkaši Srbije su mnogo puta pokazali da se samo vrednim radom i upornošću postižu vrhunski rezultati. I ove godine ćemo im pružiti podršku i najbolje uslove za trening i kondicione pripreme, u nadi da će Kopaonik biti srećna početna stanica naših orlova u pohodu na medalje i želimo im puno sreće u tome, izjavio je Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resort-a.