Tri strane Kopaonika od 28. do 30. jula: Sportsko udruženje “Na sve strane”, u saradnji sa Skijali[tima Srbije, u periodu od 27. do 30. jula, organizuju tradicionalnu trku “Tri strane Kopaonika”.

Tri strane Kopaonika od 28. do 30. jula: Sportsko udruženje "Na sve strane", u saradnji sa Skijali[tima Srbije, u periodu od 27. do 30. jula, organizuju

Ova trka se održava četvrtu godinu za redom, a posetioci Kopaonika će imati priliku da u subotu prisustvuju revijalnoj trci sa preprekama “Eliminator race“, koja će biti održana u Dolini sportova. U 11 časova zakazan je start trke “Trail Race Kopaonik”. Start trke “Tri strane Kopaonika” zakazan je za nedelju, u 10 časova.

Manifestacija “Tri strane Kopaonika” dobila je naziv prema stranama planine Kopaonik, koje obilazi strane ka opštini Raška, opštini Brus i prema Jošaničkoj banji i otvoren je za sve ljubitelje sporta, avanture i prirode.

Organizatori su za vreme trajanja događaja pripremili brojna zanimljiva dešavanja. Više informacija možete pogledati na sajtu udruženja – ovde.

Izvortrailracekopaonik.com