U četvrtak treći Top summer vikend: Treći od četiri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 11. avgusta i trajaće do nedelje, 14. avgusta, kada će važiti 20 posto popusta na cenu karata za zabavne sadržaje.

Kopaonik ciscenje 01072016 (62)

Vikendi popusta izazvali su veliko interesovanje kod turista, što pokazuje i statistika. Tokom prethodna dva Top summer vikenda prodato je duplo više karata u odnosu na isti period prethodne sezone, a samim tim je povećan i broj ostvarenih vožnji. Na Torniku je proteklog vikenda ostvareno oko 4 hilljada vožnji, dok je na Kopaoniku zabeležno preko 3 hiljade vožnji na sadržajima koje nudimo.

Da sezona protiče odlično govori i podatak da su hoteli na Kopaoniku ovog leta popunjeni kao u martu mesecu, kada veliki broj gostiju posećuje ovaj turistički centar, što do sada nije zabeleženo.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u Avantura parku, mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Nakon ovog vikenda, u planinskim centrima će se organizovati još jedan Top summer vikend, u terminu od 25. do  28. avgusta.

Sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova. Radno vreme planinskog centra Tornik je od 10.30 do 17 časova svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

 Izvor: JP Skijališta Srbije