Trenutno vreme - 20.10.2020 u 00h
Vedro
Pravac vetra: E
Brzina vetra: 1 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: -2 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 833.5 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Cafe&Restoran RIO

Cafe&Restoran RIO: Kultni Kopaonički Cafe&Restoran RIO u novom je ruhu i na novoj adresi.

Cafe&Restoran RIO nalazi se u konaku Koznik. Potpuno renoviran restoran RIO pleni goste svojim novim, modernim i udobnim izgledom.

KONTAK INFORMACIJE:

Tel: +381365471523

Mob: +381641813498

RIO je godinama usavršavao svoje poslovanje i doslednost u kvalitetu. Zahvaljujući tome, profilirao se u sam vrh Kopaoničke restoranske scene, postavši tako svojevrstan Kopaonički fenomen.

Gosti restorana RIO mogu uživati u savršeno pripremljenim specijalitetima ispod sača kao što su teletina i jagnjetina. Roštilj je, takodje, deo bogate ponude ovog restorana.

Od internacionalnih jela na meniju su i Ćureća rolada na sosu od lisičarki, slanina stek u dižonu, losos stek uz sos od škampa, kao i specijalitet šefa kuhinje-svinjski vrat “a’la chef”.

Od italijanske kuhinje izdvajamo topla predjela kao sto su tortelini u sosu od teletine i povrća, njoke u sosu od tartufa kao i mnoge druge specijalitete.

Od mnogobrojnih dezerta Cafe&Restoran RIO izdvaja tiramisu, nutela-cheese cake, italijanski koh kao i specijalitet kuće magic ball.

Radno vreme je od 08:00 do 03:00.

Očekujemo Vas!!!

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: 036 5471 523
Mobilni:
064 18 13 498
Web:
http://hopnakop.rs/

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus