LOGO_MN_Vranac-1MAGIC NIGHT NA KOPAONIKU: Uvertira Novogodišnje noći: Od 1. do 3. decembra na Kopaniku, održaće se šesti po redu Magic Night by Vranac Procorde. Učesnike će i ove godine dočekati i zabaviti domaćini Nina Lečić i Ivana Stanković u hotelu MK Grand Resort na Kopaoniku.
Zvanice, VIP ličnosti i predstavnici medija imaće priliku da učestvuju u magičnoj, glamuroznoj zabavi koja nas priprema i predlaže kako da na što lepši i originalniji način uživamo u atmosferi Novogodišnje noći i kako da obradujemo svoje najdraže.

Program VI Magic Night-a otvaramo revijom prestižnih večernjih haljina dizajnerke Marijane Matthaus, koje bi mnogim damama bile idealan izbor za Novogodišnju svečanost.

No, to nije jedini predlog koji ćemo pružiti jer nas očekuju revije poznate modne kuće Allegra, večernjih haljina brenda Quiz, svečanih odela brenda Barbosa i košulja brenda 7 Camicie. Ukus onih koji preferiraju opuštenije odevne varijante zadovoljiće svojim predlozima stajlinga modna revija brenda Legend i Nesal.

Kao i prethodnih godina, Magic Night okupiće mnoge naše poznate ličnosti i ljubitelje mode kao što su Jelena Gavrilović, Davor Jovanović, Danijela Vranješ, Katarina Živković, Bane Jovanović, Montenigor, Gru i mnogi drugi. Neki od njih okušaće se u ulozi manekena, a neki kao reli vozači po brdskim, snežnim predelima u novom Peugeot 2008.

Izvor: Telegraf