Veče Kopaonika 2017: I ove godine u organizaciji JP Skijališta Srbije, hotela Kraljevi Čardaci Spa i turističke agencije Supernova Travel organizovano je ,,Veče Kopaonika”.

Veče Kopaonika 2017: I ove godine u organizaciji JP Skijališta Srbije, hotela Kraljevi Čardaci Spa i turističke agencije Supernova Travel organizovano je

Kao i uvek, orgnizatori su se potrudili da i ove godine sve protekne u znaku prestojeće zimske sezone. U predivnom ambijentu  restorana SavaNOVA i uz pesme našeg poznatog pevača Željka Vasića svi prisutni su uživali u predivnoj večeri sa ljubaznim domaćinima.

Hotelski kompleks Kraljevi Čardaci Spa i ove godine nudi nešto novo. Pored sadašnjeg prelepog kompleksa Kraljevih Čardaka očekujemo završetak novog objekta. USKORO INTERVJU NA HOPNAKOP.

JP Skijališta Srbije su najavili i ove godine dugu sezonu punu snega. Pored dovoljne visine prirodnog snežnog pokrivača, JP Skijališta Srbije i ove sezone ništa ne prepušta slučaju. Na stazama Kopaonika i sada rade sistemi za veštačko osnežavanje staza. Kako saznajemo sistemi će raditi tokom cele sezone kada bude uslova za aktiviranje sistema.

Vaš HopNaKop