Veče Kopaonika (Velika galerija slika): U beogradskom hotelu 88 Rooms večeras je, uz prisustvo brojnih ljubitelja skijanja i zimskih sportova, održano Veče Kopaonika a HopNaKop je bio na licu mesta.Ovoj, već tradicionalnoj manifestaciji domaćini su bili Putnik AD, MK Mountain Resort, Skijališta Srbije i apart hotel Kraljevi Čardaci. Domaćini su predstavili novine za zimsku sezonu 2015/16.

Kraljevi Čardaci su prestavili svoju novu akciju pod nazivom ,,Slavimo početak zime”.

Poželimo zajedno dobrodošlicu zimi na pravi način. Provedite početak zime u Kraljevim Čardacima, i za plaćenih 5 noći dobijate još 2 noći gratis, za uslugu na bazi polupansiona i neograničeno korišćenje Spa&Wellness centra. Napravite rezervaciju do 29.11.2015. godine i budite naši gosti od 06. do 20. decembra 2015. godine. Doživite zimsku čaroliju u dobrom okruženju.

Takođe napominjemo da je u toku veliki nagradni konkurs MK Mountain Resort-a #KopaonikPrica.

Kako da učestvujete?

Podelite sa nama zanimljivu priču, svoje snežno iskustvo sa Kopaonika, opišite nam svoju zanimljivu zimsku avanturu i u tekstualnoj formi (do 300 reči) je pošaljite na email konkurs@wannabemagazine.com sa imenom i prezimenom, e-mail adresom, brojem telefona.

“Moje prvo samostalno zimovanje bilo je pre pet godina. Potpuno je drugačije kada u susret zimskim avanturama krenete bez roditelja i sa najboljim prijateljima. Te zime, desila se i moja prva ljubavna zimska priča. Sećam se, bilo je jutro, staza je samo mene čekala da zajedno ispišemo neke nove tragove po snegu. Čini mi se da sam te godine imala najviše hrabrosti i odvažnosti. Bila sam ponosna na svoje skijanje. Upustivši se u ples po stazi upustila sam se i u ljubavnu avanturu. Na kraju staze čekao me je on, visok i šarmantan, moj sadašnji dečko. Dobila sam kompliment za svoj spust i poziv na čaj. I od tada, svake godine se vraćamo na našu stazu, tamo gde nas je Kopaonik spojio”.

Veče Kopaonika (Velika galerija slika): U beogradskom hotelu 88 Rooms večeras je, uz prisustvo brojnih ljubitelja skijanja i zimskih sportova, održano Veče Kopaonika a HopNaKop je bio na licu mesta.

Foto: Dejan Simović