VELIKA februarska akcija apartman i vikendica Živković. U narednom periodu za rezervacije preko 3 dana apartman i vikendica Živković Vam nude veliku akciju.

Za samo 60€ po noćenju budite gosti u našim objektima. Prelep planinski ambijent i prelep pogled na panoramu Kopaonika svakog ostave bez daha.Odmorite se tokom cele godine u prelepom ambijentu vikend naselja Treska na Kopaoniku.

Vikend kuća Živković

Smeštajni kapacitet vikend kuće Živković je do 6 osoba. Vikendica ima dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, komforna je i komplet nameštena. Tu je još i kuhinja i kupatilo. Ispred se nalazi ogromno dvorište sa prelepim pogledom na Pančić, vikend naselje i grad Rašku.

Ukoliko ste imali napornu i stresnu godinu naša vikendica je idealno mesto za Vas. Uz prelepe predele ovog dela Kopaonika odmorićete i dušu i telo.

 

 

 

Apartman Živković

Apartman „Živković“ nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u novoizgrađenom kompleksu uz glavni magistralni put Kopaonik-Raška koji vodi do centra Kopaonika (4 km). Put se redovno održava u zimskom periodu, što obezbeđuje nesmetani prilaz u svim uslovima. Iz Vile se pruža pogled ka vrhovima Kopaonika i prema panorami čitavog Vikend naselja.

Najbliža ski staza i žičara je Sunčana dolina na oko 2,5 km od apartmana.

 

 

 

 

KONTAKT INFORMACIJE:

Mob: +381 61 6398629

Mob: +381 64 194069