Viceroy Hotel Group juče je u Los Angelesu obelodanila svoj plan i najavila kada planiraju da otvore svoj hotel na Kopaoniku.

HopNaKop vam prenosi sve detalje iz njihovog saopštenja za medije

Najveći planinski masiv u Srbiji, Kopaonik, uskoro će biti dom bez presedana modernog luksuznog ugostiteljskog iskustva. Juče je Viceroy Hotel Group predstavio planove za Viceroy Kopaonik Srbija, udoban hotel,sa 120 savremenih soba. na idealnoj lokaciji uz same ski staze. Planirano otvaranje je 2018

Najveci srpski planinski masiv, Kopaonik, uskoro će biti dom bez presedana modernog luksuznog ugostiteljskog iskustva. Juče je, Viceroy hotelska grupacija, predstavila planove za Viceroy Kopaonik Srbija, udobne, savremene 120 smestajnie jedinice kao ski resort koji će biti lociran u podnožju živopisnih planinskih padina. Planiran za otvaranje u 2018. godini, najnoviji projekat Viceroy-a, druga po redu ski destinacija u okviru portfolija grupe, biće premijerno skijalište i srce alpskih akcija istocno od Jadrana.

“Kako Viceroy nastavlja da se pozicionira kao lider u medjunarodnom tržistu, mi smo veoma uzbudjeni da ćemo dati naš pecat i ugostiteljsko iskustvo Kopaoniku”, rekao je Anton Bawad, regionalni predsednik za Viceroy Hotel grupu. ” Otvaranje Viceroy Kopaonik će nuditi našim jet-set svetskim gostima neočekivano alpsko iskustvo na živopisnoj destinaciji.”

Dizajn inspiracija: Savremeni obrt na” Suvo Rudiste”
Za arhitektonske i dizajnerske detalje Viceroy Kopaonik inspiraciju crpi iz stila lokalnog “Suvog Rudista”, koji predstavlja prirodnu lepotu u rezortu planinskog okruzenja.Tamno prirodno drvo, dizajna sidra, sa čistim belim akcentima, i sa mnostvom prozora sa spektakularnim pogledom u svim pravcima. Pažljiv sa detaljima iz Wimberly Interijera i pametno iskorišćenje tamnog drveta od strane arhitekata WATG, poštuje se lokalno okruženje, dajući takodje Viceroy pečat kroz savremenu vibraciju, osiguravajući tako da će Viceroy Kopaonik odrzavati lokalni identitet.