Vreme na Kopaoniku u prvoj nedelji raspusta. U proteklih nekoliko dana u našu redakciju stiglo je dosta pitanja vezanih za prognozu vremena za početak februara.
Povećano interesovanje naših čitalaca je razumljivo, jer u ovom periodu počinje zimski raspust i Kopaonik će biti prepun gostiju.

Vreme na Kopaoniku u prvoj nedelji raspusta U proteklih nekoliko dana u našu redakciju stiglo je dosta pitanja vezanih za prognozu vremena za početak febru

Naš meteorolog Andrija Aco Nikolić napravio je prognozu za narednih nekoliko dana, koja je vrlo optimistična i prognozira da će u vreme raspusta biti dosta lepih i sunčanih dana, na radost naših najmlađih skijaša.

Za naredni vikend pretežno sunčano sa jakim jutarnjim mrazevima (jaki ispod -10 za naše područje) i dnevnim temperaturama nešto ispod ili oko nule, naravno, na nivou naselja u višim delovima skijališta stepen dva niža. Početkom naredne sedmice nešto više temperature naročito one jutarnje. Sredinom sedmice ima šansi za nove snežne padavine. Veliki pozdrav Aco