Vrtić i igraonica dostupni i turistima na Kopaoniku: Od prošle sezone na Kopaoniku radi IGRAONICA u sklopu predškolske ustanove “Veselo detinjstvo” iz  Raške, u kojoj može da boravi i Vaše dete.

Vrtić i igraonica dostupni i turistima na Kopaoniku: Od ove sezone na Kopaoniku je otvorena IGRAONICA u sklopu predškolske ustanove “Veselo detinjstvo” iz Raške, u kojoj mogu boraviti deca do 9 godina, Dok su Vam deca na sigurnom, Vi za to vreme možete uživati i koristiti slobodno vreme

Dok su Vam deca na sigurnom, Vi za to vreme možete uživati i koristiti slobodno vreme za sebe, svoj odmor i rekreaciju.

Vrtić i Igraonica se nalaze u Vili RAS pored JAT Apartmana.

U igraonici je omogućen organizovani rad zajedno sa kombinovanom grupom, što otvara mogućnost zajedničkog druženja i socijalizacije dece različitog uzrasta, zašta je prostor i prilagođen.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:
Kontakt telefon: 064 6497120
Sajt: www.puveselodetinjstvo.rs

ISTORIJAT I TRADICIJA

Predškolska ustanova “Veselo detinjstvo” u Raški osnovana je 1977. godine na inicijativu Zajednice za dečju zaštitu. To je prvi objekat ove vrste u opštini Raška, tj. prvi oblik predškolske delatnosti kod nas.

Razvojem turističkog centra Kopaonik nameće se potreba za predškolskim obrazovanjem i vaspitanjem, pa PU “Veselo detinjstvo” formira mešovitu vaspitnu grupe i IGRAONICU u sopstvenim prostorijama koje se nalaze u Vili ,,Ras“.