Za vikend drugi Top summer vikend: Drugi od četiri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 28. jula i trajaće do nedelje, 31. jula, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 20 posto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

summer-popap

Nakon veoma uspešnog Prvog top summer vikenda kada je prodato duplo više karata u odnosu na isti period prethodne sezone, posetioci planinskih centara imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima i iskoriste popust.

Prijatne temperature i veoma dostupne opcije koje se nude za porodični odmor u prirodi privlače sve veći broj turista na srpske planine kao idealan izbor za godišnje odmore, ali i za vikend putovanja.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u Avantura parku, mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Nakon ovog vikenda, u planinskim centrima će se organizovati još dva Top summer vikend, u terminima u od 11. do 14. avgusta i od 25. do  28. avgusta.

Narednog vikenda se na Kopaoniku održava tradicionalna manifestacija Dani borovnica, kao i već dobro poznata trka Tri strane Kopaonika koja već tri godine za redom privlači veliki broj ljubitelja planinskog biciklizma.

Sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova. Radno vreme planinskog centra Tornik je od 10.30 do 17 časova svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

Izvor: JP Skijališta