Za vikend odlični uslovi za skijanje uz festival vina i koncert The Frajli: Tokom vikenda ski centar Kopaonik zabeležio je odličnu posećenost kada je na stazama ovog skijališta skijalo više od 18 hiljada skijaša. Velikoj posećenosti najpoznatijem ski centru tokom prethodnog vikenda pored velike količina prirodnog i veštačkog snega i utabanih staza doprineli su i spektakularni koncerti Severine i Željka Joksimovića u okviru prvog Music Week Festivala.

Za vikend odlični uslovi za skijanje uz festival vina i koncert The Frajli: Tokom vikenda ski centar Kopaonik zabeležio je odličnu posećenost kada je naSkijaška sezona na Kopaoniku traje više od 115 dana i u ovom periodu ostvareno je 4 miliona vožnji žičarom. Skijaše i bordere očekuje još jedan idealan vikend za skijanje,  gde ih pored 50 centimetara utabanog snega i odlično pripremljenih staza, očekuje Ski&Wine Festival, manifestacija posvećena vinu i gastronomiji.

Pored degustacija, edukacija, vinskih staza i festivala sa više od 150 premium vina iz celog regiona posetioce planine očekuje i koncert novosadskog ženskog sastava The Frajle u četvrtak, 24. marta u prelepom ambijentu luksuznog hotela Grand.