Trenutno vreme - 20.09.2020 u 09h
Pretežno vedro
Pravac vetra: ESE
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 82 %
Temperatura: 12 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 832.2 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
09.03.2018

MUSIC WEEK FESTIVAL POČEO SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ŽELJKA SAMARDŽIĆA

Željko Samardžić svim damama na Kopaoniku posvetio novu pesmu

Miljenik dana, pevač Željko Samardžić otvorio je sinoć treći po redu Music Week festival spektakularnim koncertom u prepunoj dvorani hotela Grand. Dobro poznati hitovi uglas su se pevali do kasno u noć, a Željko je svim prisutnima kao poklon pripremio i iznenađenje – tom prilikom promovisao je spot za numeru „Javi se kad si u Beogradu“. Pevač nije uspeo da sakrije sreću što se među prisutnima u publici našla i njegova supruga sa kojom je u braku deset godina.

MUSIC WEEK FESTIVAL POČEO SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ŽELJKA SAMARDŽIĆA

„Svaki put kada pevam, pevam za nju i svaki put se uživim u izvođenje. To se nikada nije promenilo, i nikada se neće promeniti“, rekao je Samardžić sa osmehom na licu.

On je svojim hitovima i sjajnim glasom dovodio goste Kopaonika do usijanja, a posle dva sata, pevač se zahvalio publici koja ga je verno pratila i nakon njegove najpoznatije pesme, „Bezobrazno zelene“, koju je izveo na bis, koncert je završen.

MUSIC WEEK FESTIVAL POČEO SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ŽELJKA SAMARDŽIĆA

U istom ritmu i raspoloženju žurka se nastavlja već večeras, kada će nastupati Gibboni, koji se uputio prema Kopaoniku, nakon sinoćnjeg koncerta u Novom Sadu, dok u subotu sledi koncert Saše Matića.

Ove godine, po prvi put organizovane su i dnevne žurke ispred hotela Grand, za čiju sjajnu atmosferu je zadužen veliki broj poznatih DJ-eva, kao i grupa THC.

Komentari

comments powered by Disqus