Željko Samardžić svim damama na Kopaoniku posvetio novu pesmu

Miljenik dana, pevač Željko Samardžić otvorio je sinoć treći po redu Music Week festival spektakularnim koncertom u prepunoj dvorani hotela Grand. Dobro poznati hitovi uglas su se pevali do kasno u noć, a Željko je svim prisutnima kao poklon pripremio i iznenađenje – tom prilikom promovisao je spot za numeru „Javi se kad si u Beogradu“. Pevač nije uspeo da sakrije sreću što se među prisutnima u publici našla i njegova supruga sa kojom je u braku deset godina.

MUSIC WEEK FESTIVAL POČEO SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ŽELJKA SAMARDŽIĆA

„Svaki put kada pevam, pevam za nju i svaki put se uživim u izvođenje. To se nikada nije promenilo, i nikada se neće promeniti“, rekao je Samardžić sa osmehom na licu.

On je svojim hitovima i sjajnim glasom dovodio goste Kopaonika do usijanja, a posle dva sata, pevač se zahvalio publici koja ga je verno pratila i nakon njegove najpoznatije pesme, „Bezobrazno zelene“, koju je izveo na bis, koncert je završen.

MUSIC WEEK FESTIVAL POČEO SPEKTAKULARNIM KONCERTOM ŽELJKA SAMARDŽIĆA

U istom ritmu i raspoloženju žurka se nastavlja već večeras, kada će nastupati Gibboni, koji se uputio prema Kopaoniku, nakon sinoćnjeg koncerta u Novom Sadu, dok u subotu sledi koncert Saše Matića.

Ove godine, po prvi put organizovane su i dnevne žurke ispred hotela Grand, za čiju sjajnu atmosferu je zadužen veliki broj poznatih DJ-eva, kao i grupa THC.