Kopaonik: Letnja sezona na Kopaoniku zvanično je otvorena danas, 23. juna, a korišćenje svih sadržaja Skijališta Srbije tokom dana otvaranja sezone bilo je besplatno

 

Posetiocima planine na raspolaganju je žičara za panoramsko razgledanje, planinski biciklizam, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna, avantura parka, kao i novi bicikli na električni pogon.

Otvaranju letnje sezone prisustvovao je i direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika i novinarima je saopštio da će Skijališta Srbije krajem jula na Kopaoniku biti puštena u rad i staza za letnje skijanje, koja će se nalaziti na lokaciji Krst i jedina je staza za letnje skijanje u ovom delu evrope. Takođe najavio je i osvetljavanje staze koja vodi sa Pančića.

Novinarima se obratila i direktorka marketinga “MK resorta” Svetlana Kostić i najavila mnogobrojne novine koje MK resort nudi u letnjem periodu i to po promotivnim cenama. Direktorka je istakla  vikend ponudu od samo 124 eura sa mogućnošću korišćenja svih dodatnih sadržaja koje skijališta nude.

Predsednik Opštine Raška Ignjat Raketić istakao je da Iz godine u godinu imamo sve više manifestacija i dešavanja na Kopaoniku.