Hotelski smeštaj na Kopaoniku. Dobrodošli na stranicu Kopaonik smeštaj.

Hotel Milmari Resort Kopaonik  – hotel sa najlepšim pogledom na Kopaoniku

Ovaj luksuzno uređen komplex trenutno je kategorisan sa 3*. Ono čime Milmari Resort pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

Pored izuzetno udobnih soba, našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom. Nakon relaksacije uvek ste dobrošli u jedan od naših restorana gde ćete imati prilike da uživate u specijalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.  Milmari Resort misli i o svojim najdražim gostima. U okviru kompleksa postoji i igraonica za decu sa svim potrebnim rekvizitima u kojima će deca uzivati.

Lokacija: Milmari Resort je objekat koji se nalazi u vikend naselju na Kopaonik-u, nedaleko od objekta JollyKop Mountain Village.

Smeštaj je sa uslugom polupansiona u luksuzno opremljenim sobama. U cenu je uključena upotreba zatvorenog i otvorenog bazena, jacuzzija, finske saune, slane sobe, tepidarium klupe, vedro, parnog kupatila.

Dobrodošli u Hotel Milmari Resort. Očekujemo Vas!

Office web sajt www.milmari.rs

Posetite Vilu Milmari>>>