Hotel Milmari Resort Kopaonik  – hotel sa najlepšim pogledom na Kopaoniku

Ovaj luksuzno uređen komplex trenutno je kategorisan sa 3*. Ono čime Milmari Resort pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

Pored izuzetno udobnih soba, našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom. Nakon relaksacije uvek ste dobrošli u jedan od naših restorana gde ćete imati prilike da uživate u specijalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.  Milmari Resort misli i o svojim najdražim gostima. U okviru kompleksa postoji i igraonica za decu sa svim potrebnim rekvizitima u kojima će deca uzivati.

Lokacija: Milmari Resort je objekat koji se nalazi u vikend naselju na Kopaonik-u, nedaleko od objekta JollyKop Mountain Village.

Smeštaj je sa uslugom polupansiona u luksuzno opremljenim sobama. U cenu je uključena upotreba zatvorenog i otvorenog bazena, jacuzzija, finske saune, slane sobe, tepidarium klupe, vedro, parnog kupatila.

Besplatan Ski Bus pet puta dnevno do samog centra Kopaonika!

Očekujemo Vas!

Office web sajt www.milmari.rs

Posetite Vilu Milmari>>>