Dobrodošli na stranicu smeštaj Kopaonik Vila Mozart. Vila koja nudi smeštaj na Kopaoniku visoke kategorije. Predivan ambijent i ljubazno osoblje je nešto po čemu ćete pamtiti Vaš odmor na Koaponiku.

Vila Mozart je novo izgradjeni objekat na Kopaoniku sa 6 Apartmana na Kopaoniku kapacitetom od 4 do 5 osoba i 6 Studia kapacitetom do 2 osobe. Nalazi se u naselju Čajetinska česma, izmedju Jolykop apartmana i Kraljevih čardaka. Vila je udaljena 50m od glavnog puta i ima 8-10 parking mesta. Svaki Apartman poseduje dnevnu sobu u kojoj se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje.

(LCD,TV WF-FI,podno grejanje itd.)

Apartmani su veličine 30m2 sa odvojenom spavaćom sobom, pogodni za smeštaj od 4-5 osoba. Kompletno opremljena kuhinja sa trepezariskim stolom.

Studia su veličine  20m2, takodje opremljene kuhinje sa trepezariskim stolom. Na usluzi vam stoje veliki broj Skija, Ski-cipela kao i štapova od vlasnika Vile Mozart (gratis).

Doručak je na bazi Švedskog stola.

Vila Mozart ima i salu za zabavu u večernjim satima.

Za rentiranje skija na Kopaoniku kao i za ski instruktore na Kopaoniku možete se raspitati kod domaćina. Čekamo Vas na Kopu da zajedno uživamo u sadržaju koji nam Kopaonik pruža. Dobrodošli na Kopaoniku na Srebrnu Srbije. Apartmani Mozart primaju svoje goste tokom cele godine.