Veče Kopaonika 2018: Ove godine u organizaciji JP Skijališta Srbijehotela Kraljevi Čardaci Spa, hotela Putnik i turističke agencije Supernova Travel organizovano je ,,Veče Kopaonika 2018“.

Veče Kopaonika 2018: Ove godine u organizaciji JP Skijališta Srbije, hotela Kraljevi Čardaci Spa, hotela Putnik i turističke agencije Supernova Travel

U predivnom ambijentu  restorana SavaNOVA 20.11.2018 svi prisutni su uživali u predivnoj večeri sa ljubaznim domaćinima.

Kraljevi Čardaci su i ove godine su prezentovali svoj smeštajni kapacitet i dodatni sadržaj kao i novine koje nas uskoro očekuju u Hotelu Kraljevi Čardaci i SPA.

Hotel Putnik uskoro otvara svoj novi kompleks potpuno renoviran i u skladu sa evropskim zahtevima, luksuznog kvaliteta. Uz sam kompleks prezentovan je i SPA centar.

JP Skijališta Srbije su najavili i ove godine dugu sezonu punu snega. Pored najave dovoljne visine prirodnog snežnog pokrivača, JP Skijališta Srbije i ove sezone ništa ne prepušta slučaju. Na stazama Kopaonika i sada rade sistemi za veštačko osnežavanje staza. Kako saznajemo sistemi će raditi tokom cele sezone kada bude uslova za aktiviranje sistema. Pored sistema za veštačko osnežavanje JP Skijališta Srbije su predstavili nove staze koje se sređuju na Kopoaoniku kao i projekte koji će se realizovati u budućnosti.

Vaš HopNaKop